Lees eerst over het Forum

Direct door naar  het  forum

Maar misschien is het handig eerst even onderstaande tekst te lezen.

Het prikbord is vernieuwd! De mogelijkheden zijn veel uitgebreider dan voorheen; zo kan men met het nieuwe prikbord zelf zijn/haar berichten wijzigen of verwijderen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om bestanden uit te wisselen. Verder wijkt het prikbord niet erg af van wat men op internet aan fora tegenkomt; de webmaster is ervan overtuigd dat de gebruikers er snel vertrouwd mee raken.

Het prikbord (van nu af is de term forum meer op zijn plaats) is niet meer een integraal onderdeel van de BVNT2-website. De forummodule staat los van de verdere website van de BVNT2, maar men kan heel gemakkelijk van en naar het forum oversteken. Om ervoor te zorgen dat ook niet-leden hun berichten kunnen bewerken en verwijderen is het nodig om een account aan te maken met een inlognaam en een (zelf te kiezen) wachtwoord. 

Eenmaal ingelogd kiest men voor een categorie berichten (er zijn er op dit moment verscheidene). Binnen een categorie zijn er subcategorieën (boards). Heeft men eenmaal gekozen voor  zo'n subcategorie dan is het mogelijk berichten te lezen en erop te reageren. Een bericht en de reacties vormen een topic (ook wel draad of thread genoemd). Wil men een nieuw topic aanmaken, dan kan dat door new topic te kiezen. Het beheer van (sub)categorieën is in handen van de
webmaster. Elke bezoeker kan suggesties aandragen voor een nieuwe subcategorie. 

Het vertrouwd raken met de navigatie door en de mogelijkheden van het forum vergt misschien enig geduld en oefening. Te allen tijde kan men de hulppagina's van het forum oproepen, die naar verwachting zeer binnenkort ook in het Nederlands te lezen zijn. Voor diepgaander vragen en verzoeken tot het uitbreiden van subcategorieën wende men zich tot de 
webmaster. Dat kan ook vanuit het forum.

NB. De oudste berichten op het forum zijn overgenomen van het prikbord oude stijl. Het lijkt of die berichten zijn geplaatst door de webmaster. De 'plaatser' van het bericht staat echter steeds onder het bericht ('geplaatst door ...')


Vraag/suggestie of verzoek aan de webmaster
 

uw naam:   
uw mailadres:   

uw vraag, verzoek aan de webmaster