Werkmiddag NT2-praktijk Vrijdag 8 december 15.00 u. - 18.00 u. ISK Utrecht

Hoe sluit het NT2-onderwijs het beste aan bij de ISK-doelgroep die voorbereid moet worden op het praktijkonderwijs of op een leerwerktraject? 

Deze doelgroep is namelijk vooral gebaat bij DOEN en vraagt daarom om een praktische NT2-aanpak, waarbij opdrachten buiten de school een belangrijk onderdeel vormen. Wat houdt zo’n aanpak in? En hoe kun je dat vormgeven? En hoe kunnen we ervoor zorgen dat we er zo snel mogelijk in de ISK praktijk mee aan de slag kunnen?
 
Tijdens deze middag willen we graag met elkaar het antwoord vinden op deze vragen en direct starten met een praktische uitwerking hiervan. Dit zal gebeuren aan de hand van de ‘Opdrachtkaarten voor buitenschools leren’ van Itta, welke na afloop van de werkmiddag onderling met elkaar uitgewisseld kunnen worden. Op deze manier heeft iedere deelnemer een kleine database met bijbehorend netwerk als opstart voor zijn of haar NT2-praktijklessen (overigens ook interessant voor de ISK Alfaleerlingen!). Tijdens de werkmiddag zullen Petra Popma (Itta) en Fatima Bos (ISK, Leren 2) aanwezig zijn om de middag te begeleiden.

Georganiseerd door: De BVNT2 werkgroep ISK/NT2 voor jongeren
Datum en tijd: Vrijdag 8 december van 15-18u
Locatie: ISK Utrecht
Handig om mee te nemen: ‘NT2-praktijk’ methodes en ervaringen om elkaar mee te inspireren
Kosten: betalen ter plekke : voor leden gratis, niet-leden €15,- 
Aanmelden: mail naar 
iskwerkgroep@gmail.com